Topp 10 Skäggprodukter i Sverige.

Skägg är den stora modetrenden bland män nuförtiden. Män över hela världen är nu benägna att växa och styla sina skägg. Att odla ett skägg är inte svårt, det är en naturlig process, det svåra är att underhålla skägget. Skägghåret är mycket känsligt och kan om det inte underhålls på rätt sätt bli väldigt strävt och tjockt. För att undvika denna situation har många skäggprodukter introducerats. Så, vilka är de 10 bästa skäggprodukterna i Sverige? Här är en lista över de 10 bästa skäggprodukterna i Sverige.

1- Beard Growth Kit (Mr. Beard)

Skäggtillväxtkit från Mr. Beard är en av de bästa produkterna som finns på marknaden. Produkten levereras med en Derma-rulle, ett aktivatorserum och ett desinfektionsmedel för rullen.

2-     Beard Balm (Beard Shop)

Skäggbalsamet från beard brother är en annan bra produkt för ditt skägg. Produkten håller ditt skägghår i den stil du vill ha och ger det även näring så att skägghåret får en frisk lyster.

3-     Beard Oil (Beard Brother)

Skäggoljan av Beard Brother är en av de bra produkterna. Produkten ger näring åt ditt huvudhår och får dem att se glänsande ut. Produkten stärker även skägghuden för bättre hårväxt.

4-     Beard Wash (Mr. Bear Family)

The beard wash by Mr. Bear Family är en natrulig produkt till var ditt skägg. Produkten tvättar inte bara ditt skägghår utan återfuktar också huden, eliminerar antiinflammatoriska egenskaper och ger ditt skägg en fylligare och frodigare look.

5-   Professionell 6 i 1 skäggtrimmer (Mr. Beard)

Den professionella 6 i 1 skäggtrimmersatsen är en av de bästa kiten som finns att köpa på marknaden just nu. Kitet kommer med precisionskammar, ultraskarpa och hudvänliga blad, som kan tvättas med vatten.

6-     Percy Nobleman Premium Beard Care Kit (Beard shop)

Percy Nobleman Premium Beard Care Kit är en av de mest premiumprodukter som du kan hitta på marknaden. Satsen kommer med deras exklusiva skäggolja, skäggbalsam och en hopfällbar kam.

7-     Beard Brush (Mr. Bear Family)

Att odla skägg är inte det enda med att ha skägg, att ansa skägget är det viktiga. Beard Brush är en grooming borstkropp som är gjord av olivträ och borsten är gjorda av vildsvinsborst.

8-     Beard Butter (Beard Brother):

Beard Butter är en perfekt blandning av skäggolja och skäggbalsam. Den största fördelen är att skäggsmör hjälper till att låsa fukten djupt i huden och samtidigt hjälper dig styla ditt skägg.

9-     Exklusive skäggplattång Mr. Beard):

Skäggplattång är en hårborste som hjälper dig att räta ut och platta ut eventuella hårstrån som sticker ut från skägget.

10-  Beard Junk Beard Tonic (Beard shop)

Beard junk beard tonic är en behandling designad för att se till att ditt skägg inte kliar. Den innehåller x-pert moist och Ion Moist för att mjuka upp och återfukta huden.

Så, detta är listan över de 10 bästa skäggprodukterna som finns tillgängliga i Sverige.
Tillbaka till blogg