Hjälper derma rollers med skäggväxt?

Skägg är modetrenden nuförtiden. Män över hela världen har accepterat skägg som ett stort modestatement och har börjat styla skägget i flera stilar. Problemet är dock det faktum att inte alla män över hela världen kan odla skägg. Vissa lösningar finns för att hjälpa män att få ett helskägg. En sådan lösning som används av män är användningen av Derma-rullar. Derma rollers är anordningar speciellt utformade för att föryngra huden. Men det finns ett moln av tvivel som vandrar över dem. Hjälper derma rollers med skäggtillväxt? Här är svaret på detta tvivel:

1- Blodcirkulation och hårväxt:

Den primära användningen av en derma roller är att den stimulerar blodflödet. Liksom andra vitala saker i din kropp, beror håret på din hud mycket på de näringsämnen de får från din kropp. Ditt blodflöde är nyckeln till din hud och ditt hår, och dessa kräver tillgång till dessa näringsämnen. Näringsämnen som zink och järn tillsammans med en mängd andra näringsämnen är ett måste för att ditt perfekta skägg ska växa. Derma roller hjälper till att öka din blodcirkulation. Blodet är bärare av dessa vitaminer och mineraler. Ökad blodcirkulation gör också att en större mängd mineraler och vitaminer kommer att finnas tillgängliga för håret att komma åt och växa.

2- Kollagen:

Kollagen sägs främja skäggväxt på många sätt. Kollagen innehåller aminosyror. Aminosyror är viktiga för ditt skägg och huden. Aminosyror bygger hårprotein och stärker huden som håller ditt hår. Vår kropp innehåller en stor mängd av dessa aminosyror, det är bara det att vi behöver komma åt dem. Dermarollers kommer in här. Derma rollers sägs öka kollagenproduktionen under din hud och därmed förbättra huden och hårväxten. Kollagenet ökar inte bara skäggtillväxten, det förbättrar också den övergripande kvaliteten på håret som redan växer.

3- Arbetet:

Dermarollers är designade på ett sätt som hjälper till att se till att rätt ingredienser från skäggväxten når rätt plats. Dermarollers har en liten trumliknande rulle som har mycket små nålliknande utsprång på ytan. Dessa mycket tunna nålar punkterar ytan av huden. Denna punktering av huden leder till att blod strömmar mot hudens yta, vilket gör att viktiga ingredienser som zink och järn kan flöda mer mot hudvävnaden. Detta främjar också produktionen av kollagen.

Derma rollers är en mycket välkonstruerad produkt som är designad för att se till att kroppen får den stimulans som krävs för hårväxt. Eftersom de kan uppfylla syftet att skapa stimuli som behövs för hårväxt, så kan vi mycket väl säga att ja, Derma rollers hjälper till med skäggväxt.
Tillbaka till blogg