Lyft din stil med tillbehör av pärlor

Lyft din stil med tillbehör av pärlor

Produkter från Mrbeard.se är perfekta för personer som precis har börjat sin skäggresa eller har problem med att underhålla sitt skägg. Skäggvårdskitet innehåller ett brett utbud av artiklar som behövs för att underhålla skägget. Män tar väl hand om sina skägg och funderar ständigt på nya sätt att utveckla och underhålla dem så att de kan se ut som bäst. Ett välskött skägg förhöjer ditt utseende och stärker ditt självförtroende. Och skäggvård är ett hett ämne bland män, och alla har en åsikt om det.

Skäggaccessoarer för att lyfta stilen 2023

Sax för skäggtrimning: Ditt skägg består av ca 30 000 enskilda hårstrån, som alla växer i lite olika takt. När ditt skägg blir längre kommer du att märka att vissa hårstrån är längre än andra. Du kan använda din elektriska trimmer för att klippa dessa. Men med en bra sax för skäggtrimning blir det mycket enklare att klippa bort dessa hårstrån. Skäggtrimmersaxar gör det också mycket enklare att trimma mustaschen eftersom de ger mer precision och kontroll än elektriska trimmersaxar.

Sax För Skäggklippning

Elektrisk trimmer: Efter de första veckornas utveckling behöver du en elektrisk skäggtrimmer för att markera din halsringning. När skägget växer sig längre kommer du att använda den för att forma dina kindlinjer, utföra grundläggande skäggvård och till och med trimma skägget.

Beared borste: Börja använda en skäggborste ungefär när skägget har vuxit en månad för att hålla det friskt och huden under det exfolierat.

Beared kam:  Kammar behövs för att reda ut skägghår och ta bort knutar. Använd kammens största tänder när du kammar igenom långt, tjockt hår som gärna slår knutar och trasslar. Arbeta dig upp från botten mot ansiktet.

Clippers: Trimmers är ihopkopplade med klippare. Du bör använda en lämplig klippare beroende på vilken typ av rakning du önskar. Det finns en viss typ av klippare som är lämplig för stora hårstycken, även om klippare är viktiga groomingverktyg för en nära rakning eller till och med olika stilar.

 

Set för skäggvård: Från skäggolja till balsam, du bör fylla ditt skäggvårdskit med de bästa produkterna på marknaden. Välj produkter med höga betyg och minimal kemisk känslighet. Om möjligt, köp ett set som innehåller schampo, olja, balsam och en balm. Ett bra utbud av produkter att falla tillbaka på skulle vara perfekt för din man. För att inte tala om hur dessa element kommer att mjuka upp ditt skäggiga skägg.

Rakborste: Du kan alltid smörja in ansiktet med raklödder med handflatorna innan du börjar sköta om dig. Att ha en egen rakborste är dock att föredra eftersom det är mer hygieniskt.

Rakhyvlar för skägg: Det finns många skäggrakhyvlar på marknaden. Varje typ av rakhyvel hjälper dig att odla en distinkt typ av skägg. Du kan ha vilken skäggstil du vill, från en felfri renrakad look till stubb. Se bara till att dina rakhyvlar är rena och väl underhållna.

Säkerhetsrakhyvlar: Dessa säkerhetshyvlar är inte för alla, men de har flera fördelar som gör dem till ett utmärkt groominginstrument. Säkerhetsrakhyvlar har en skyddande beläggning som håller huden mjuk efter rakningen. Eftersom den är löstagbar kan du dessutom enkelt byta ut den mot en ny.

Rakhyvlar med patroner: En patronrakhyvel är en rakhyvel med plats för tre rakblad. Om du inte är bekant med rakningsproceduren gör rakhyvelns större flexibilitet den till det perfekta valet för dig. Om du är ute efter skäggstubb kan den här ge dig en nära rakning.

Tillbaka till blogg