Trimmer med flera funktioner som kan användas för en mängd olika applikationer

Hur man får ett tjockare skägg på tre enkla steg!

Trimmer med flera funktioner som kan användas för en mängd olika applikationer

Förmågan att växa ett tjockt helskägg är det ultimata beviset på en mans maskulinitet. Den har en viss bemyndigande egenskap som om du kunde brottas med en björn, fånga en fisk med dina egna händer eller ägna dig åt andra machosysselsättningar. Men att ha ett skägg kräver mer än att bara slänga bort din rakapparat; det kräver tålamod, uthållighet och en övernaturlig förmåga att motstå impulsen att klia. Allt, även ditt skägg, påverkas av din allmänna hälsa. Du kan inte ändra dina gener, men du kan förbättra din hälsa och växa ett fylligare skägg snabbare genom att anta vissa livsstilsval. Här är några tips för att få ett tjockt, glansigt skägg på nolltid.

Öka hårväxten!

Att äta hälsosamt och ta hand om din kropp kan hjälpa ditt skägg att växa snabbare. Eftersom håret huvudsakligen består av protein, kommer proteinrika livsmedel som fet fisk, magert nötkött och kyckling att förbättra ditt skägg. Förbättra din konsumtion av hälsosamma mättade fetter, som de som finns i nötter, skaldjur och ägg. Ökade testosteronnivåer, som är nödvändiga för ett friskt, tjockt skägg, kommer att främjas av dessa produkter. Gröna bladgrönsaker, som spenat och grönkål, är också fördelaktiga för din kost eftersom de hjälper till med metabolismen av östrogen, vilket resulterar i en högre nivå av testosteron i ditt system. Undvik skräpmat med hög sockerhalt eftersom de inte innehåller några näringsämnen. Vitaminer och näringsämnen hjälper till att förbättra hårets hälsa och främja skäggutveckling. Biotin, ett kostvitamin som finns på apotek och hälsokostbutiker, kanske det mest effektiva tillskottet för att främja hårväxt.

Bekämpa lusten att styla ditt skägg för snabbt!

Du bör vänta tills skägget har växt i minst fyra veckor innan du använder en sax eller skäggtrimmer på det. Eftersom enskilda hårstrån växer i olika takt, kan vissa områden av ditt ansiktshår ta längre tid att utveckla än andra. Ge dig tid att observera hur mycket du kan växa innan du formar och putsar. Det är lättare att jobba med ju mer hår du har. Efter att ha låtit naturen ta sin gång och odla ditt skägg i fyra till sex veckor kan du börja fundera på vilken skäggstil du vill ha. Du kanske låter den vara ifred - vild, rå och omisskännligt maskulin.

Skäggväxt kit!

Microneedling är välkänt för sin förmåga att förbättra frisk hud. Det har gjorts några studier som indikerar användbarheten av micro-needling för att uppmuntra hårbottens utveckling, men det har funnits få vetenskapliga data om hur mycket derma rolling kan främja skäggväxt. Microneedling visade sig också vara lovande vid behandling av håravfall i en studiekälla, särskilt i kombination med andra terapier som minoxidil och externa steroider. Medan det påverkar kollagen- och keratinsyntesen kan mikronålning förbättra skägghårväxten genom att öka näringsrik blodtillförsel till området. För frisk hårutveckling och hud är god cirkulation avgörande. En derma roller kan också användas för att stimulera huden.

Mr Beard kan enkelt förse dig med de bästa skäggväxtsatserna på marknaden som inte bara fungerar utan också låter dig få en trevlig och avkopplande upplevelse när du använder dem.

Tillbaka till blogg