Derma Roller ökar skäggväxten

Derma Roller En effektiv produkt för män att öka skäggtillväxten

Derma Roller ökar skäggväxten

Derma Roller råkar vara ett intressant verktyg som kan bidra till att öka skäggets tillväxt. Det görs genom hundratals små nålar. Processen för att göra det kallas micro needling. Det hjälper till att förbättra produktionen av kollagen och blodcirkulationen i huden.

Nu är frågan, kan en derma roller användas för att odla ett skägg? Det är en het fråga, speciellt för många män som är nyfikna på den här mikronålsanordningen som ska få brödet att växa snabbare. Och svaret är - Ja, det kan det.

En derma roller är säker att använda på ansiktshårregionen, och den hjälper till med den tjocka tillväxten av skägget. Det är möjligt eftersom det finns tillräckligt med vetenskap nu för att stödja detta påstående.

Hur fungerar det?

En derma roller eller andra liknande mikronålanordningar används vanligtvis av kvinnor för att ta bort ansiktsrynkor samt för att förhindra akneärr och ta bort rosacea. Men några av märkena har nyligen börjat utveckla sådana produkter för män för att göra dem mer maskulina. Och så har dessa döpts om till Beard Rollers. Hur det än är så är en Beard Roller Sverige eller en Derma Roller mer eller mindre samma sak. Det förra kostar dock mer.

Verkningsmekanismen är ganska enkel. Först tränger de små nålarna på en skäggrulle igenom huden. Huden reagerar omedelbart på skadan och sätter igång läkningsprocessen, vilket förbättrar blodcirkulationen i området. Samtidigt rusar hormonrikt blod, såväl som näringsämnen, till skäggområdet.

Som ett resultat blir det en ökning av skäggets naturliga tillväxt. Med tiden blir skägget tjockare. I vissa fall rekommenderas att mikronålning bör kombineras med andra metoder för att fixera skäggväxten snabbare. De män som har använt en derma roller har tidigare dokumenterat avsevärda förbättringar, särskilt när det gäller skägg.

Bevis

Ett experiment genomfördes för att kontrollera hur effektiv en Derma Roller var för att stimulera hårväxten. Det gjordes i hårbotten. Till allas förvåning fann man att det gav bättre resultat i ny hårväxt. Experimentet publicerades senare och forskarna drog slutsatsen att det hände eftersom mikronålen hade aktiverat tillväxten av stamcellen.

Nu den mest kritiska frågan - hur relevanta är sådana fynd för skägget? Jo, sannolikheten är ganska stor att det kommer att fungera på det mänskliga skägget ganska bra. En 0,5 - 0,75 mm derma roller skulle vara mer än tillräckligt för detta jobb.

Från och med nu har otaliga män rapporterat att deras skägg har förbättrats efter att ha använt derma roller. På toppen finns det nu en vetenskaplig studie på plats som bekräftar äktheten av detta tillvägagångssätt.

Till sist

Att använda en derma roller är en enkel sak. Allt du behöver göra är att rulla den i ansiktet några gånger i veckan. Den enda försiktighetsåtgärd som behövs är att förhindra infektion. Se till att huden får tillräckligt med tid att reparera sig själv innan du punkterar den igen med rullen. Två saker är avgörande. Den första är storleken på nålen, och den andra är användningsfrekvensen.

Tillbaka till blogg