Skägg ser utpåsommaren

Är skägget redo för sommaren? 3 tips för att hålla dig snygg i sommar

Under sommarsäsongen vill du byta till rakhyveln.  Anledningen till att använda rakhyvlar är att fuktighet, värme och en ökad sannolikhet för exponerad hud hjälper till  att uppmuntra tanken att det kan bli obekvämt att hålla skägg från juni till september.  Så är dock inte fallet. Den främsta anledningen är att det här spelet inte gör någon skillnad, och det får dig att känna sommarens hethet.  För att förstå det på ett bättre sätt kan du läsa följande artikel.

Vi är här för att ta bort hela värmefrågan, men du kanske tänker på hur det är möjligt på sommaren att undvika värmefrågan med skägg.  Även om ett skägg hjälper dig att skydda dig mot vind och regn. Som ett resultat hjälper  det dig att glömma sommarskäggsproblemen.  Dessutom hävdar många skäggmän att det kyler din käklinje, för att fånga en bris kan du hålla svett och fukt i ditt ansikte.  Efter att ha lärt dig att ditt skägg är redo för sommaren. Låt oss nu gå vidare till några av de bästa rekommenderade tipsen för att behålla ditt heta utseende.  Innan du går vidare till tipsen, om du vill behålla ditt skägg, kan du ta  hjälp av Mr Beard.

För att få dina tvivel klara kan du skicka  ett mail på kontakt@mr.beard.se.

3 tips för att behålla ditt utseende

Här är några av de bästa tipsen för att ta hand om ditt heta utseende.

  1. Undvik att svettas skägget

Undvik att svettas skägget

Oavsett om du har skägg eller skägg kommer du att svettas i ansiktet.  Om du lever i ett fuktigt klimat kan du inte sluta svettas.

För att veta en av de största fördelarna med att ha skägg i ansiktet, kan du få en ShamWow i ansiktet.  Med hjälp av skägg och mustasch kan du styra svettrörelsen mot ansiktet.

Tillsammans med detta, för att ta bort den döda huden som finns i ditt skägg, måste du ta bort den med en 100% vildsvins hårborste.

Om du svettas ökar, måste du få en dusch och tvätta skägget snabbt, vilket leder din hud och skägg torrare.  För att undvika denna torrhet måste du använda Skäggtvätt och mjukgörare.

  1. Trimma

Om du har svårt att hålla ett långt skägg kan du hålla ett kort skägg.  Om du tycker att sommaren är den främsta anledningen, kan du få lite ny stil.

Enligt vår rekommendation kan du försöka behålla en chevronmustasch, ha kul med Magnum PI eller Miami vice Energy.  Om du är ny i mustaschvärlden  kan du välja ett skägg som tillval.

Trimmare

  1. Mat i sommar

Du kanske tycker att några av de bästa matvarorna för sommaren är helt värst för en skäggperson.  Till exempel glass, grill revben, s'mores, rullar, hummer, tacos, krabbor, vattenmelon, majs på cob, varmkorv, annons många fler.

Lösningen to detta problem är att hålla en fickkam med dig.

För att veta mer om underhåll av skägg kan du släppa ett mail på kontakt@mrbeard.se.

Tillbaka till blogg