Fri expressleverans - 1 till 2 arbetsdagar

Pengarna Tillbaka Garanti

Pengarna Tillbaka Garanti på skäggtillväxtkitet

Resultaten av Mr. Beards skäggtillväxtkit kan variera från person till person. Faktorer som påverkar resultatet inkluderar hårtyp, hårväxtcykler, användningsfrekvens och individuell kroppsrespons på behandlingen. Vi kan tyvärr inte garantera 100% skäggtillväxt för alla, då vissa kan uppleva resultat snabbare medan det för andra kan ta längre tid.

Vår Engagemang för Kvalitet

På Mr. Beard strävar vi efter att erbjuda de bästa produkterna. Vi är stolta över att kunna erbjuda alla våra kunder en 100% pengarna tillbaka-garanti.

Pengarna Tillbaka Garanti

I det osannolika fallet att du inte ser några resultat, kan du returnera produkten och få 100% av dina pengar tillbaka. För att utnyttja vår pengarna tillbaka-garanti, följ dessa steg:

  1. Behandlingsperiod: Börja behandlingen och fortsätt i 150 dagar.
  2. Dokumentation: Ta ett foto varje vecka av det behandlade området före varje session.
  3. Ansökan: Om du inte ser några märkbara resultat, mejla dina bilder till oss på kontakt@mrbeard.se med ditt beställningsnummer för granskning.
  4. Tidsram: Ansökningar måste skickas in inom 1 år efter mottagandet av produkten.
  5. Giltighet: Alla bilder måste ha giltiga tids- och datumstämplar.

Observera att ansökningar som inte uppfyller dessa kriterier inte kommer att godkännas. Ofullständiga eller oläsliga ansökningar återbetalas inte. Vid godkänd ansökan återbetalar vi produktens inköpspris när produkten har återlämnats till vårt lager*.

Viktiga Riktlinjer

För att uppnå bästa resultat, använd produkten konsekvent och enligt rekommendationerna under hela behandlingsperioden. Oregelbunden användning kan påverka resultaten negativt. Vi rekommenderar att du noggrant följer behandlingsinstruktionerna och pausar behandlingar endast vid behov, för att sedan återuppta dem och följa behandlingsperioden på 150 dagar.

Förbehåll

Vi förbehåller oss rätten att avslå en återbetalning om ansökan inte uppfyller de angivna kraven.

För fullständiga villkor och detaljer, läs Mr. Beards villkor nedan.


*Vänligen notera att eventuella återbetalningar endast gäller inköpspriset för produkten vid beställningstillfället och inte inkluderar eventuella fraktkostnader.