Det bästa saxsetet för professionell skäggklippning

Professionellt sätt att klippa skägg med det bästa saxsetet

Oavsett om du har försökt trimma skägget på egen hand eller inte är det nu det perfekta tillfället att lära dig hur du kan kontrollera och forma skägget för att uppdatera utseendet. Att forma skägget kräver tålamod, men resultaten är fantastiska och kommer att förbättra utseendet.

Det finns lämpliga och olämpliga sätt att forma skägget, och i vinter kan det vara till stor hjälp att ha ett välskött skägg om man bor någonstans där det råder brist på fuktighet och hårda vintervindar som kan torka ut hår och hud. Skaffa ett professionellt saxset från Mr Beard Shop Sweden för den perfekta skäggklippningen.

Perfekt skägg för män med ett triangulärt ansikte

Perfekt skägg för män med ett triangulärt ansikte

Man kan inte göra fel med en skäggmustasch för män med bredare kindben och en spetsigare haka. För att balansera den stora hakan kan du odla en tjock mustasch, skägg och skäggstubb och raka ansiktsbotten kort.

Perfekt skägg för män med fyrkantigt ansikte

Om du har turen att ha en skarp käklinje kan du framhäva den ännu mer med ett cirkelskägg, som också kan förlänga hakan och jämna ut de fyrkantiga proportionerna i ansiktet.

Perfekt skägg för män med hjärtformade eller runda drag

För män med rundare eller hjärtformade drag förlänger ett tjockt, långt skägg muggen. För att optimera utseendet på skägget som växer, håll sidorna korta.

Perfekt skägg för män med ovalt ansikte

Den enklaste ansiktsformen att arbeta med är en oval form eftersom den passar till praktiskt taget alla skäggstilar. Ett tjockt skägg är alltid ett bra val; håll båda sidorna buskiga och trimma botten för ett komplett utseende.

Det perfekta skägget för män med diamantformade, avlånga eller rektangulära ansikten

För att mjuka upp vinklarna på muggen och få ansiktet att se bredare ut, håll sidorna av skägget korta och forma den nedre delen mer rundad när du försöker trimma det för dessa ansiktsformer.

Trimning

Börja med att borsta skägget med en bred tandkam för att ta bort håren från ansiktet. Om du är nöjd med längden kan du använda en sax med trubbiga kanter för att trimma de extra hårstråna.

Skapa en halsringning

Det finns flera orsaker till att män får skägg. För vissa män är målet att verka mer naturlig. Det kan också vara farligt att dra halsen för högt eftersom det gör att man ser onaturlig och övervårdad ut. Det kan också vara farligt att dra halsen för högt eftersom det får männen att verka onaturliga och övervårdade. Mr Beard Shop Sweden erbjuder exklusiva skönhetsprodukter för användning i hemmet och vid tillfällen.

Att ta hand om läpparna

När du är uppmärksam när du stylar skägget ska du vara uppmärksam på spetskanten som omger läpparna.

Det kommer inte att ta lång tid innan du börjar perfektionera skäggformen med lite övning, uthållighet och arbete. Lyckligtvis kommer den här omfattande guiden om hur man upprätthåller den idealiska skäggformen för ansiktet att hjälpa till att hitta den som passar ansiktsformen och kroppsbyggnaden helt och hållet.

Zurück zum Blog