Grooming rutiner är enklare med Mr. Beard. – Skäggvårdsprodukter

Derma Rollers är en produkt som kan hjälpa till att läka huden, utjämna rynkor och den naturliga hanteringen av ärrbildning orsakad av akne och rosacea. Denna dermaroller är inte bara ett effektivt tillvägagångssätt för att behandla hudproblem, utan den hjälper också till med många typiska skäggproblem.

Vilken är den idealiska metoden att använda en Derma Roller på ditt skägg?

Även om micro-needling inte är raketvetenskap, finns det några saker att tänka på när du börjar rulla ansiktet. Så låt oss förstå vad du behöver göra innan du påbörjar behandlingen, och sedan går vi igenom vad du ska förutse under proceduren.

Följande riktlinjer gäller alla hudtyper; din läkare kan dock föreslå att du tar ett nytt stift om du har känslig hud.

  • Rutin för Pre-Micro-Needling

Man bör utföra en pre-micro needling rutin innan man använder beard roller. Detta kommer att hjälpa din hud att vara redo för behandling. Så, vad är dina alternativ? Man bör använda en lätt rengöring eller någon exfolierande scrub för att tvätta ansiktet. Efter rengöring och torkning av ansiktet kan man förbättra skäggväxten med hjälp av en derma roller.

  • Tryck på derma rollern

Se till att du inte utövar för mycket tryck på rullen. Ett lapptest på handen är ett utmärkt sätt att börja reglera detta. Du trycker förmodligen för hårt om det värker. Anta att du inte känner något obehag. Det är det idealiska trycket att använda i ansiktet. Eftersom det inte finns något motstånd på din hand, kan du behöva applicera lite mer kraft på platser som kindområdet.

  • Varaktighet

Du kan använda en derma roller för att bilda skägg i någonstans mellan 1 och 7 minuter, men inte längre än 7. Blödning, obehag och andra obehagliga biverkningar kan uppstå om proceduren pågår under en längre tid. Dubbelkolla bara att du har täckt alla områden du vill förbättra.

  • Riktning

Se till att du rullar i alla riktningar - vertikalt, horisontellt och diagonalt för att få bästa möjliga resultat. Du vill se till att ditt ansikte är väl täckt. Du behöver inte vara särskilt noggrann med detta steg eftersom du kommer att kunna känna igen vilka sätt som är mest produktiva för dig med tiden. Börja med att gå igenom alla riktningar och låt din expertis leda dig! 

Är det bra att använda Derma Rollers för skäggväxt?

Även om det inte har gjorts mycket forskning om huruvida en derma roller kan förbättra hårväxten, har flera män hävdat positiva resultat. Vissa är skägggemenskaper på internet som jämför före- och efterbilder.

Dessutom fann en studie att användningen av micro-needling i kombination med minoxidil lotion kan hjälpa hårväxten. Även om minoxidil-lotion är den enda FDA-godkända behandlingen för håravfall, har vissa män klagat över rodnad och irritation i hårbotten efter att ha tagit den. men oroa dig inte; vi kommer till det senare.

Mr. Beard derma rollers ser till att användarna erbjuds de bästa resultaten. Den har skapats för alla hudtyper och hjälper till att uppnå den perfekta efterdyningen för derma rolling. Att välja rätt produkt är viktigt, och Mr. Bread säkerställer standarder för sina kunder.
Zurück zum Blog