Skäggväxt för män

Beard Growth och vad man ska göra åt det

Män över hela världen vill ha ett helskägg som ser friskt ut. Skäggmode har varit höjdpunkten inom herrmodet ett tag nu, och folk hänger med i denna trend nu för tiden. Tillväxt av tunt skägg är beroende av många faktorer, särskilt genetiska faktorer. Vissa män har ett väldigt tjockt helskägg medan många kämpar för att ha samma. De vill fixa sitt fläckiga skägg. Så, hur gör en räv ett lappskägg? Vad kan man göra åt det? Här är några sätt på vilka du kan ha helskägg och minska skäggets fläckighet.

1- Lita på ditt skägg:

Det här låter väldigt dramatiskt men det första steget mot att fixa ditt fläckiga skägg är genom att lita på ditt skägg. Om du har ett fläckigt skägg, oroa dig inte, fokusera på de områden som har bra skäggväxt. Rakning och trimning med jämna mellanrum kanske inte är den bästa lösningen för att fixa det fläckiga skägget, ha istället tålamod och vänta på att ditt skägg ska växa till sin fulla potential.

2- Välj vad som är den bästa stilen:

En av de största problemen är att folk tror att helskägg är den enda bra skäggstilen. Detta är dock inte sant. Man ska vara säker på att personer med fläckigt skägg kan ha ett mycket väl och snyggt skägg som också ser välvårdat ut. Man bör söka efter de stilalternativ som finns för skägget som personen har, och prova stilen. Om det passar dig har du ditt problem löst.

3- Ta hand om ditt skägg:

Skägghår är mycket känsligare än håret på din hårbotten och därför blir det extremt viktigt att man tar hand om skägghåret. Att använda naturliga skäggvårdsprodukter är det viktigaste. Använd skäggoljor rika på vitamin A, D och E. Föredrar skäggoljor som har mättad eller enkelmättad olja i då som kokosolja och jojobaolja istället för de som har fleromättad olja. Du kan också använda skäggrullar, som hjälper till att upprätthålla ett bra blodflöde till dina skägghårssäckar, vilket säkerställer att skägget får tillräckligt med mineraler för tillväxt.

4- Träna ditt skägg:

Att träna ditt skägg är att ansa skägget så att det följer den väg du vill att det ska följa. Se till att när skägget växer mot sin fulla potential växer det mot de platser som har mindre hår. Detta hjälper dig att täcka de tomma skäggfläckarna.

5- Ändra livsstil:

Den sista men en av de viktigaste sakerna att göra är att se till att du ändrar din livsstil till det bästa. Sov gott och träna. Detta kommer att hjälpa dig att öka nivån av DHT och testosteron i din kropp.

Ett fläckigt skägg är inget man bör bry sig om. De ovan listade sätten hjälper dig att övervinna det så att du kan styla ditt skägg på det sätt du vill.

Zurück zum Blog