Tips för skägg

Bästa grooming tips för ditt skägg!

Skäggvård är avgörande för män som har hår i ansiktet. Tack och lov har det aldrig varit lättare för män att upprätthålla ett friskt skägg. Att förstå hur man sköter sitt skägg kan dessutom hjälpa till med tillväxt, underhåll och styling. Om du letar efter de bästa teknikerna för att ta hand om ditt skägg, är här platsen att vara. Dessutom kommer dessa skäggvårdsidéer att lära dig hur du underhåller ett välskött skägg genom att använda de enklaste metoderna.

  • Tvätta och konditionera ditt skägg:

Att få ordentlig skäggtvätt är det första steget i att ta hand om skägget du har arbetat så hårt med att odla. Ändå motstå lusten att använda vilken tvål eller hårschampo du än har till hands nästa gång du tvättar. Sådana produkter kommer att orsaka mer skada än nytta, vilket gör att du får ohälsosamt ansiktshår och dålig hud. Håll ditt skägg och din hud närande och frisk genom att använda en speciellt utvecklad skäggtvätt och balsam med milda ingredienser. Ditt ansiktshår kommer att skyddas och mjukas upp med en återfuktande skäggtvål.

  • Skäggklippning är viktigt:

Du kan börja ansa ditt skägg när ditt ansiktshår är återfuktat och kontrollerat. Till att börja med, håll ditt skägg trimmat för att säkerställa att det fortsätter att växa och förbli starkt. Skäggklippning bör dock börja med ett syfte i åtanke. Välj en längd som smickrar ditt ansikte och snitt som du är bekväm med. Var extremt försiktig när du klipper och trimmer, börja med en lång längd för en preliminär uppskattning och minska den gradvis kortare. För att få rätt form för ett kort skägg, börja med en 3 eller 4 guard och trimma sedan med en 1 eller 2 guard. Tillåt några misstag genom att klippa skägget lite längre än du önskar.

  • Din skäggringning bör vara blandad

För att undvika ett oregerligt halsskägg och för att få en snygg stil, blanda din skäggringning. Hitta linjen eller regionen där ditt hakskägg börjar smälta samman med ditt halsskägg för att trimma en snygg halsringning. Börja med att länka mellan- och pekfingret ovanför ditt adamsäpple. Den övre delen av ditt långfinger kommer att definiera var undersidan av ditt skägg ska klippas, och du kan dra denna linje med din trimmer. Följ den naturliga krökningen av din käklinje för att hitta din halslinje. Anslut ett kort skydd till din trimmer och trimma cirka en tum från botten av din fräscha halsringning upp i käken för att minska kontrasten. För att få önskad skäggblekning, fortsätt att lägga till ett längre skydd på din klippare och trimma skägget.

  • Skaffa skäggvårdsutrustning av hög kvalitet:

Du behöver en anständig skäggtrimmer för att sköta ditt skägg och mustasch ordentligt. Det finns flera utmärkta allt-i-ett-skäggtrimmers tillgängliga till rimliga priser som är lämpliga för ett brett utbud av hårtyper och stilar.

De finaste skäggtrimmarna för män har styrkan och anpassningsförmågan att ansa alla former av ansiktshår och producera det färdiga utseende du vill ha. Välj en sladdlös maskin med ett självslipande blad i rostfritt stål, en stark motor, en vattentät konstruktion för bekvämlighet och alla tillbehör.

Mr Beard Sweden har ett stort utbud av högkvalitativa skäggvårdsprodukter. De har en lång historia i branschen och kommer att göra allt för att se till att du får en trevlig och pålitlig upplevelse när du använder deras tjänster.

Zurück zum Blog