Allt du behöver i ett skäggkit

Allt du behöver för det perfekta skägget i ett skäggkit

Processen att utveckla ett skägg tar tid. Det smärtsamma skiftet från ovårdat ansiktshår till ett fylligt, fluffigt skägg kräver mycket tid och tålamod. Ett skäggväxtkit kan dock hjälpa dig att gå från renrakad till helt skäggig på nolltid om du saknar det heller. De finaste skäggväxtsatserna inkluderar hårväxt- och skötselverktyg för att hålla ditt ansiktshår starkt och friskt när det utvecklas. Så, efter att ha valt den finaste skäggstilen för din ansiktsform, packa ditt skäggkit med dessa föremål, och njut sedan av komplimangerna och det självförtroende som kommer att uppfylla.

Ett komplett skäggkit måste ha följande artiklar:

  • Skäggtrimmer:

Majoriteten av killar, men inte alla, kanske minns en period när en hårfläck precis dök upp. Det enklaste sättet att behålla den form du önskar medan skägget växer ut är att använda en uppsättning trimmers, speciellt längs halsen. En av en skäggtrimmers viktigaste fördelar är hur portabel den är. Det är mycket lättare att behålla och använda en professionell 6-i-1 skäggtrimmer.

  • Skäggschampo

Välj en skäggrengöring för din hudtyp. Vård av ditt skägg börjar med lämpliga produkter. När du väljer en ansiktsrengöring, leta efter en som har salicylsyra eller glykolsyra som en aktiv ingrediens om du har fet eller aknebenägen hud. Kontrollera dessutom att produkten är icke-komedogen, vilket innebär att den inte täpper till dina porer, på etiketten. En icke-komedogen rengöring rekommenderas också om du har vanlig hud. Om du har några speciella hudproblem kan du söka efter aktiva komponenter som botar eller förebygger akne.

  • Skäggbalsam:

Välj en skäggfuktighetskräm på samma sätt som ett schampo eller rengöringsmedel: Ett skäggbalsam kan fungera bäst om din hud är utsatt för akne. Om du har normal eller torr hud, överväg att använda skäggolja. När din hud är känslig, välj en fuktkräm som inte har någon doft och som inte är komedogen. Applicera din fuktkräm direkt efter att du tvättat skägget och klappa ansiktet försiktigt torrt med en handduk för bästa effekt. Applicering av fuktkräm bör göras när din hud och skägg fortfarande är vått.

  • Derma roller:

En derma roller skapar mikroskopiska punkteringshål när du flyttar den över din hud. Dessa sticksår ​​är avsedda att få huden att reagera på ett sätt som främjar produktionen av kollagen, vilket är nödvändigt för en sund hårväxt. Aktiva föreningar kan ges genom det för att återfukta, fylla eller uppmuntra bildandet av kollagen. Det har föreslagits att användningen av en dermaroller hjälper dig att växa ett snyggare skägg snabbare eftersom det finns vissa bevis för att micro-needling kan hjälpa till med håravfall i hårbotten.

  • Sax:

Sax

Du kan flytta in med en sax och en kam när trimmern är säkert ur vägen för ditt stolta ansiktshår. Vassa saxar är nödvändiga eftersom de är enklare att kontrollera. Även om det kanske inte är den snabbaste metoden för att underhålla ansiktshår, kommer den färdiga produkten att vara ett mästerligt skulpterat konstverk. Var försiktig när du går framåt.

  • Kam:

Vill du behålla en fläckfri miljö? Det här är vad du behöver. Materialet mellan tas bort med hjälp av en kam eftersom det kan gräva ganska djupt. Underskatta aldrig möjligheten för ditt skägg att fånga någonting. Håll den saken aktuell; det är din skyldighet. Ditt skägg ska kammas.

Ditt behov av de bästa skäggvårdssatserna och materialen kan helt enkelt tillgodoses av Mr. Beard Sweden. De anstränger sig för att se till att din upplevelse av deras varor och tjänster är så bekväm som möjligt eftersom de förstår den ansträngning som krävs för att odla ditt skägg.

Zurück zum Blog