7 Vanliga ansikts- och skäggtvättfel

Att tvätta ansiktet ordentligt leder till ett vackert ansikte, skölj av och gnugga in skäggtvätt. För att förstå de 7 misstagen som görs när du tvättar ditt ansikte och skägg, måste du gå igenom punkterna nedan. Innan vi går mot misstag, låt oss anlita proffs som Mr Beard för att förklara dem på ett bättre sätt.

Om du har några frågor eller förslag, vänligen skicka  ett mail på kontakt@mrbeards.me.

  1. Antingen tvättar du ditt skägg mycket eller inte tvättas för en enda gång

För att behålla ditt skägg och ansiktsskönhet måste du tvätta ansiktet minst en gång om dagen.  Tillsammans med detta, under  sommarsäsongen, kan du hitta smuts och föroreningar på huden. När det gäller skägg måste du tvätta ansiktet antingen en eller två gånger i veckan.

  1. Tvätta skägget med felaktig kroppstemperatur

Vanligtvis är det upplevt att alla gillar att strömma hett vatten och det kan ta bort din hud. Tillsammans med detta hjälper det kalla vattnet till att skydda dina porer från att öppnas. För att veta vilket vatten som är bäst för ansikts- och skäggtvätt måste du prova ljummet vatten.

Om du har några problem kan du skicka ett mail på kontakt@mrbeards.me.

  1. Du försöker felaktigt sätt att skägg och ansiktstvätt

När du tvättar ansiktet måste du komma ihåg att inte använda en gammal tvål för att skrubba. Det innehåller starka kemikalier och det är inte bra för ditt ansikte och ditt ansiktshår. Har du någonsin hittat kliande och stram hud efter att ha duschat? Om ja, är orsaken din tvål. I stället för att använda gammal tvål kan du byta ut den med en specialformulerad skägg- och ansiktstvätt. Som ett resultat kommer det att besegra gruset och smutsen på din hud och skägg utan att påverka hudens pH-balans.

  1. Dina händer fungerar inte som professionella

Använder du en tvättlapp i duschen? Om ja, byter du det dagligen? Om svaret är nej kan du antingen byta tvättlapp varje dag eller använda händerna för att skrubba. När bakterier stiger i en varm miljö. För att undvika infektionsrisken kan du skrubba ansiktet och skägget med händerna.

  1. Du gör det på fel sätt

Med hjälp av ett rengöringsmedel kan du gnugga dina cirklar i riktning utåt. Om du använder den här metoden för att tvätta ditt ansikte och skägg, förbättrar du blodflödet i din kropp och tonar upp din hud.

Du kan grovtvätta på kanterna. Istället för att tvätta grovt måste du tvätta med mjuka och skonsamma händer. Om du fortsätter med en kraftig tvätt kan du så småningom skada din hud. Om du började använda en exakt metod för skäggtvätt, måste du utföra detta steg med försiktiga händer.

  1. Du gnuggar det på ett rått sätt

När du torkar ansiktet måste du istället för att gnugga klappa ansiktet och skägget torrt. Det finns flera anledningar till att undvika att gnugga ansiktet och skägget. Anledningen är att gnuggning av huden kan ta bort fettsyror, lipider och proteiner som gör att du kan förhindra att ditt ansikte irriterar.

  1. Du behöver inte vänta på att återfukta ditt skägg

Så snart du tvättar ansiktet kan du använda ansiktskrämer och skäggoljor. Efter att ha tvättat ansiktet, nu blir dina porer öppna och omedelbar hydrering låser dina porer med vatten. Istället för att vänta kan du använda skäggvårdsprodukter utan stress.

För att veta mer om skäggprodukter kan du skicka ett mail på kontakt@mrbeards.me.

Zurück zum Blog